TON KARTA

BISAQUALIN WAX LAZUR predstavlja vodorazredivi transparentni premaz u sistemu zaštite i dekoracije drveta.

Izrađen je na bazi vodene disperzije akrilatnog veziva, UV stabilizatora, voska, svetlo stabilnih pigmenata i odgovarajućih aditiva.

 

BISAQUALIN WAX LAZUR je debeloslojna lazura namenjena zaštiti i dekorisanju drvenih površina kao što su drvene kuće, građevinska stolarija, baštenske garniture, drvena galanterija i drugi predmeti od drveta. Zbog svoje postojanosti i elastičnosti te sadržajem voska i UV stabilizatora, premaz je veoma otporan i trajan u spoljašnoj upotrebi.

 

Primena: Površina na koju se nanosi treba biti suva, čista, obrušena i otprašena u cilju dobijanja što boljih rezultata. Pre upotrebe premaz dobro promešati do homogenizacije.

Nanositi četkom, valjkom ili špricanjem u 2-3 sloja, razrediti običnom vodom po potrebi 10-15% u zavisnosti od načina nanosa. Dubina tona zavisi, kako od vrste, vlage i hrapavosti drveta, tako i od načina nanosa i broja slojeva.

 

Čišćenje i skladištenje: Pribor i opremu odmah nakon upotrebe prati običnom vodom. Skladištiti u dobro zatvorenoj originalnoj ambalaži van domašaja sunčevih zraka i veštačkog izvora toplote.

 

Izdašnost: 10-12 m2/ lit.
Sušenje: na dodir 1-2h / 20°C potpuno suv film 24 h
Lager stabilnosti: 18 meseci kod pravilnog skladištenja
Pakovanja: 750ml – 2,1lit.

Kalkulator potrošnje

Slični proizvodi