TON KARTA

BISSADOLIN EXTRA predstavlja debeloslojnu lazuru sa dodatkom laka, vrhunskog kvaliteta. Premaz je namenjen zaštiti i dekoraciji drvenih površina od masivnog drveta. Izrađen je na bazi visokokvalitetnih smola, transparentnih i svetlostabilnih pigmenata, aditiva i rastvarača.

BISSADOLIN EXTRA odlikuje visok sjaj, elastičnost, vodoodbojnost, postojanost i otpornost na vremenske uticaje. Efikasan je u zaštiti drveta od plesni i truljenja.

BISSADOLIN EXTRA  pre upotrebe mešati do homogenizacije.

Primena: Površina na koju se nanosi treba biti suva,čista, obrušena i otprašena u cilju dobijanja što boljih rezultata.Pre upotrebe premaz dobro promešati do homogenizacije.

Premaz nanositi četkom, valjkom ili špricanjem u 2-3 sloja na čisto drvo ili preko drveta tretirano nekom od  impregnacija kao što su Bissadolin classic, ili Laneni firnis. Sušenje izmedju slojeva iznosi 12h.

Dubina tona zavisi, kako od vrste, vlage i hrapavosti drveta, tako i od načina nanosa i broja slojeva.

Čišćenje i skladištenje: Pribor i opremu odmah nakon upotrebe prati uljanim razređivačem. Skladištiti u dobro zatvorenoj originalnoj ambalaži van domašaja sunčevih zraka i veštačkog izvora toplote.

Izdašnost: 10-12 m² / lit. u jednom sloju
Sušenje: na dodir  6 – 12 h / 20°C, potpuno suv film 24 h
Lager stabilnosti: 48 meseci kod pravilnog skladištenja

Pakovanje: 750 ml   3 lit.   10 lit.

 

Kalkulator potrošnje

Slični proizvodi