TON KARTA

Bissadolin VOSAK finish  je debeloslojna uljana lazura namenjena zaštiti i dekorisanju drvenih površina kao što su baštenske garniture, drvena galanterija, i drugi predmeti od drveta. Zbog svoje postojanosti i elastičnosti te sadržajem voska i UV  stabilizatora, premaz je veoma otporan i trajan u spoljašnoj upotrebi pri najtežim atmosferskim uslovima.

U cilju dobijanja što kvalitetnijeg i dugotrajnijeg sistema zaštite, pre nanosa Bissadolin vosak finisha, drvo je potrebno impregnirati Bissadolin vosak podlogom ili Bissadolin classic lazurom u jednom nanosu. U takvom sistemu zaštite premaz nije potrebno obnavljati i do 10 godina.

 

Primena: Površina na koju se nanosi treba biti suva, čista, obrušena i otprašena u cičlju dobijanja što boljih rezultata. Pre upotrebe mešati do homogenizacije.

Bissadolin VOSAK finish nanositi četkom, valjkom ili špricanjem u 2-3 sloja, nerazređen. Dubina tona zavisi, kako od vrste, vlage i hrapavosti drveta, tako i od načina nanosa i broja slojeva.

Pribor prati uljanim razređivačem odmah nakon upotrebe, skladišti se u dobro zatvorenoj originalnoj ambalaži van domašaja sunčevih zraka i veštačkog izvora toplote.

 

Izdašnost: 10-12 m²/lit. u jednom nanosu
Sušenje: 6-10 h /20°C na dodir, potpuno suv film 24h
Lager stabilnosti: 48 meseci
Pakovanja: 750ml – 3 lit. – 10lit.

Kalkulator potrošnje

Slični proizvodi