TON KARTA

 • null

  Crvena

 • null

  Siva

 • null

  Bela

 • null

  Crna

Nitro  osnovna boja (brzosušiva) je vazdušno sušivo premazno sredstvo. Izrađena je na bazi specijalnih sintetičkih smola, antikorozivnih pigmenata, punila, aditiva i organskih rastvarača.

Odlikuje se izuzetno brzim sušenjem na vazduhu, te je naročito pogodna za upotrebu gde tehnologija izrade zahteva brzo sušenje premaza. Otporna je na uticaj soli, mineralnih ulja i benzina. Suv premaz je tvrd i elastičan. Odlično prianja na metalne površine.

Primenjuje se kao osnovni premaz za anti-korozivnu zaštitu svih metalnih površina. Nanosi se na prethodno očišćene i odmašćene metalne površine. Pre upotrebe mešati do homogenizacije. Potrebnu količinu razrediti nitro razređivačem na viskozitet nanošenja. Nanositi  valjkom, četkom ili špricanjem u jedan ili dva sloja. Sušenje između slojeva treba da traje minimalno 30 min. Završni premaz može se nanositi na temeljnu boju nakon 1h od nanošenja poslednjeg sloja temeljne boje.

Pribor se pere nitro razređivačem. Skladišti se u dobro zatvorenoj originalnoj ambalaži van domašaja direktnih sunčevih zraka i veštačkog izvora toplote.

Izdašnost: 6 – 8 m²/kg u jednom nanosu
Sušenje: na dodir 15 min/20°C, potpuno suv film 12h
Lager stabilnosti: 48 meseci
Pakovanja: 200 ml    1kg    4kg    25 kg

Kalkulator potrošnje

Slični proizvodi